nokia-n9

Au fost anuntate preturile pentru Nokia N9

Pentru cei care nu au aflat încă, pe data de 21 iunie 2011 a fost anunțat smartphone-ul Nokia N9 care vine cu sistemul de operare Meego 1.2 dezvoltat de Nokia împreună cu Intel.

 

În timpul unei conferințe de presă, Colin Giles, vicepreședintele departamentului de vânzări Nokia, a divulgat prețurile pentru retail ale celui mai nou smartphone, Nokia N9. Conform celor declarate, Nokia N9 se va vinde în două variante, 16GB si 64GB, iar preturile de pornire vor fi 660 USD (~2000 lei), respectiv 749 USD (~2250 lei). Aceste prețuri sunt valabile pentru achiziționarea fără contract și nu au taxele locale incluse. Să vedem la ce prețuri îl vom avea în România…Dacă urmează tiparul lui Nokia N8, înseamnă că vom avea ceva diferențe de preț și în funcție de culoare.

 

Diferența de preț de la 16 la 64GB mi se pare destul de mică (mai puțin de 89 USD). La momentul actual, Nokia introduce cea mai mare memorie internă pe un smarphone.

 

Dacă dotiți sa fiți anunțat pe e-mail în momentul când telefonul va fi disponibil în țara noastră (sau alta), vă puteți înscrie pe site-ul Nokia

http://europe.nokia.com/find-products/devices/nokia-n9/check-availability

Sursa: cnet.com

Alte articole interesante:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>