NokiaN9settings02

Nokia N9 – imagini cu interfata grafica a lui MeeGo 1.2 Harmatan – Partea 2/2

Aşa cum am specificat în articolul precedent, cei de la Nokia Conversations au publicat şi a 2-a parte a articolului legat de interfaţa grafică a lui MeeGo 1.2 de pe Nokia N9.

In prima parte ne-au fost prezentate imagini din aplicatiile frecvente folosite pe Nokia N9, insa acum ne sunt prezentate diferite meniuri de setari sau accesare rapida.

 

Ca şi la Symbian, avem nevoie de un cont Nokia care ne va ajuta la sincronizarea online a agendei şi calendarului, dar care este necesar şi pentru aplicaţiile Nokia Maps şi Nokia Store.

 

 

La intrarea în aplicaţia de mesaje, mai întâi suntem întrebaţi dacă dorim să trimitem un SMS sau un mesaj pe chat folosind Facebook, Skype sau Google de exemplu. Dacă nu aveţi încă setat un astfel de cont, atunci aveţi opţiunea de a adăuga unul nou direct din această pagină. Vedem şi câteva opţiuni existente în meniul de setări pentru introducerea textului.

 

 

În ecranul de standby, putem vedea modul de notificare al unui nou e-mail sau apel ratat. De asemenea putem accesa scurtăturile existente pe bara quick launch. De aici putem începe un apel, trimite un mesaj, deschide browser-ul de internet sau porni camera foto.

 

 

În urmatoarele două imagini putem vedea cum se prezintă meniul de setări ale acestui sistem de operare.

 

 

Apăsând în partea de sus a ecranului, în zona indicatorului de semnal şi baterie, se deschide fereastra de notificări (în genul celei de la Android) de unde putem schimba profilul, ajusta volumul, vizualiza conexiunile de internet active sau conturile pe care suntem logaţi. De asemenea aven şi o imagine cu aplicaţia calculator.

 

 

În ultimele imagini ne este prezentat meniul cu setările generale ale smartphone-ului.

 

 

Pentru cei care vor şi mai multe detalii despre acest nou telefon şi sistem de operare, vă propun un scurt videoclip cu un hands-on al acestui telefon cu MeeGo.

 

 

Sursa: Nokia Conversations

Alte articole interesante:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>