Symbian_Anna

Au inceput livrarile de N8 cu Symbian Anna?

Un post de pe contul de twitter al celor de la Nokia Europe anunță faptul că de curând au început livrările (către parteneri) de N8 cu Symbian Anna instalat. Este posibil ca și alte modele, ca C7, E7 sau C6-01 să vină cu Symbian Anna începând cu livrarile din luna iulie (la noi probabil din august).

Pe același cont de twitter, ieri era anunțat faptul că Symbian Anna va fi disponibil pentru toate telefoanele existente în piața până la sfârșitul lunii august.

Din punctul meu de vedere, acest update s-a lăsat mult prea mult așteptat pentru ceea ce oferă și deja mă irită doar auzul sau cititul denumirii Anna.
Cred că schimbarea cu adevarat majoră o va face update-ul Belle, care din zvonurile și imaginile apărute pe internet în ultima săptămână pare să aducă schimbarea mult așteptată a interfeței grafice care a fost promisă și care probabil va mai da o gură de aer Symbian-ului.

Alte articole interesante:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>