nokia-sea-ray

Primul telefon Nokia cu Windows Phone 7 la bord – Sea Ray

Pe data de 21 iunie 2011, când a fost anunțat și Nokia N9, Stephen Elop, CEO-ul Nokia, a arătat jurnaliștilor primul telefon Nokia pe care rulează sistemul de operare Windows Phone.

 

Înainte de a face această dezvăluire, Stephen Elop i-a rugat pe toți cei prezenți să-și oprească camerele de filmat și reportofoanele, întrucât vrea să facă un anunț confidențial (hmmm…chiar credea că cineva o să facă lucrul ăsta?), dar dacă era ceva cu adevărat confidențial, acest anunț ar fi trebuit făcut într-un cadru mult mai restrâns și controlat.

Trecând peste aceste detalii, device-ul poartă numele de cod Sea Ray iar ca design este identic cu Nokia N9, singura diferență între cele două fiind butonul dedicat pentru camera foto.

 

Ce mi-a atras atenția este faptul că acest device nu are nici un buton hardware, știind că Windows Phone 7 are nevoie de cel puțin 3 butoane în partea frontală (Back, Home și Search). Din păcate nu a fost făcut și un demo pe acest device, deci încă nu știm cu siguranță cum vor fi înlocuite cele 3 butoane hardware.

 

Iată și înregistrarea în cauză:

 

Alte articole interesante:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>